Thursday, 12 September 2013

KELAS MASAKAN DI SERI MANJUNG PERAK



SILA AMBIL PERHATIAN BG YG BERMINAT DGN KELAS2 MASAKAN YG AKAN DI ADAKAN DI SERI MANJUNG, PERAK DARUL RIDZUAN PADA BULAN 10,11 DAN 12 NNT...
BOLEH HUBUNGI SAYA DI TALIAN 01126418083 ATAU FB SY Mizwa SeriManjung

CUPCAKES DECORATION - Zay Krazycakes
TARIKH : 6/10/2013
MASA : 9PG - 1 PM
YURAN : RM180.00
TEMPAT : MJG POINT SERI MANJUNG

Anda akan belajar 10 jenis pattern utk hiasan atas cupcakes melalui kaedah menggunakan buttercream,piping jel,fondant dan edible images...sgt sesuai bg mereka yg ingin berjinak2 dlm bidang pembuatan kek kerana anda boleh belajar utk membancuh krim dan penyediaan cup cakes dan menghias nye...


CARTOON ARTWORK

TARIKH : 6/10/2013
MASA : 2PM - SELESAI
YURAN : RM200.00
TEMPAT : MJG POINT SERI MANJUNG

Anda akan belajar cara tuk icing kek dan membuat lukisan atas kek dan cara mewarna kan lukisan..pelbagai teknik dan tip akan diberikan utk melukis dan mewarna..



TARIKH AKHIR UTK DAFTAR KELAS CC DAN ARTWORK IALAH 30/9/2013 BERSAMA DEPOSIT RM100.00



KELAS ULANGAN TALAM PART 1 - Yuslindhia Zamani
TARIKH : 1/12/13
MASA : 0900H - 1800H
YURAN : RM250.00
TEMPAT : MJG POINT SERI MANJUNG

Modul:
1. Serimuka Delima Pandan.
2. Talam Cendol.
3. Talam Sekoteng.
4. Talam Keladi.
5. Talam Suji.
6. Talam Peanut Butter.
7. Talam Jagung.
8. Talam Ubi Dhia.
9. Talam Roti Strawberry Coklat.
10. Talam Tokyo.

+ 10 resepi bonus


 TARIKH AKHIR UTK DAFTAR KELAS TALAM PART 1 IALAH 25/11/2013 BERSAMA DEPOSIT RM100.00
KELAS ROTI KOMERSIAL - Nor Jannah

TARIKH : 15/12/13
MASA : 0900H - SELESAI
YURAN : RM250.00
TEMPAT : MJG POINT SEKSYEN 3

Belajar 12 jenis roti yang marvellous.
4 jenis roti loyang XXL. 8 jenis bun. Sesuai utk komersial & makan bersama family, kelas berkumpulan dan hands on & akan diajar cara packing, teknik & tips utk jualan yg mencecah 1k ke atas.
jangan lepaskan peluang belajar bagaimana menjana pendapatan sehingga mencecah 1K SEBULAN!!!!
 

TARIKH AKHIR UTK DAFTAR KELAS ROTI  IALAH 2/12/2013 BERSAMA DEPOSIT RM100.00


No comments:

Post a Comment