Thursday, 29 November 2012

DURIAN CREPE

Jom dapatkan DURIAN CREPE yg terbaekkkk di Seri Manjung hehehe (Iklan kena powerkan :) )
bagi sekitar Seri Manjung,Ayer Tawar,Pantai Remis,Lekir, Bota, Titi Gantung, Seri Iskandar boleh dapatkan DURIAN CREPE dari sy...kena amek di rumah saya yea di Seri Manjung TIADA PENGHANTARAN..

harga 1 set RM10 ada 6pcs

bagaimana untuk order ???? mcm ni caranya add sy di FB : MIZWA SERI MANJUNG kemudian komen kat iklan yg sentiasa ada di wall sy,sy highlight kan iklan tersebut TAPI jangan komen merata2 yea nnt sy terlepas pandang, sape yg rugi xdpt merasa dessert yg paling hot ketika ini..
saya pasti dan yakin bagi peminat durian mesti DURIAN CREPE ini akan menjadi pujaan hati anda sb nya yg xminat durian pon boleh addict dgn DC nie...dan kebanyakan kastemer sy ada REPEAT kastemer yg akan return dgn bulk order...
antara komen2 kastemer sy
"akk sy dh addict sgt2 dgn durian crepe nie"
"akk xsempat smpi rumah nie dlm kereta dah settle, bila lg ada"
"akk sy nie xmkn durian tp bila makan durian crepe ni dh rasa minat lak dgn durian hehehehe"
"kulit crepe sgt nipis xterasa ada kulit mmg sgt2 sedap"
"ehhh akk amek kulit durian buat kulit crepe ker,akk buat mcm mn nie sedap sgt"

JADIIIIIIIIIIII jooommm mengorder dengan sy..


boleh jugak kol sy dlu utk bertanya 017-7814643

1 comment: